2016 m. birželio 3 d., penktadienis

Atsinaujinti automobilį paprasta

Dar iki šios galioja taisyklė, jei nori įsigyti naujesnį automobilį, privalu parduoti ankščiau naudotą, todėl dažnas mašinos pardavėjas spjauna į tai ir priduoda jį į metalo laužą, tuo pačiu padarydamas didžiulę klaidą.

Žinoma, kad dauguma dabar susimastys, kas čia per velniava, o kaip galima vistą klausimą išspręsti lengviau. Tikėtina, kad dar ne visi ir net ne dauguma žino apie automobilių supirkimą Lietuvoje. Dauguma galėtų tik patvirtinti jog automobilius kur priduoti lengvai rastų metalo supirktuvėse, bet ten teduoda tik už metalą, ne už automobilio ar mašinos instaliaciją, tad gauti 30-45 eurus už mašiną, kurią, kadaise, pirkote už net 200-300 eurų, nėra logiška. Ką daryt, vėl kirba ir sukasi galvoje klausimas? Sprendimas galėtų būti paprastas.

Vilniuje išpopuliarėjo automobilių supirkimas, todėl, dabar, drąsiai galima tvirtinti, kad atsinaujinti savo automobilį dedant mažiau pastangų, galima gauti daug daugiau naudos, nei mašiną priduodant į metalo supirktuvę. Jūs gi su automobiliu buvote vienas objektas kelyje, susidraugavote keičiant vieną ar net kelias detales, todėl atsikratyti juo taip paprastai nesinori gi, tad Vilniuje įsikūrusios mašinų supirktuvės gali išspręsti vieną esminį Jūsų klausimą - kam parduoti seną ar nevažiuojantį automobilį, kad galėčiau įsigyti naujesnį...

Ką gali auto supirkėjai Vilniaus mieste, nustebsite, jie siūlo maksimalias automobilių supirkimo kainas, tai pastebėjau asmeniškai pasidomėjęs, kai juokais jiems pasiūliau savo uošvio automobilį, kuris yra 1996 metų, važiuojantis, bet greičiausiai, kad TA praeiti nepavyks dėl "senukams" automobiliams Regitroje keliamų reikalavimų, tad nusprendžiau pasidomėti kaina ir ką, o visai nieko. Suprantama, kad  raštu sunku perteikti tas emocijas, kurios buvo patirtos siūlant automobilį supirkėjams, bet kaip tikras lietuvis galiu rėžti visą tiesą, automobilių supirkėjai Vilniuje manęs nenuvylė. Taip, automobiliu jau buvau nusivylęs, į jį būtų reikėję investuoti kokius 200 eurų su PVM, tad kišti į "geldą" piginus, kuri kainuoja vos 50 eurų - neapsimoka pagalvojus ir paskaičiavus būnant net ne matematiku.

O kiek gi gaučiau už savo automobilį, jei nuspręsčiau jį parduoti? Greičiausiai tokia frazė egzistuoja daugumoje internetinių puslapių, kurie siūlo būtent senų ar nevažiuojančių automobilių supirkimą ne tik Vilniaus mieste ar už jo ribų, bet ir visoje Lietuvoje sutinka atvažiuoti, paimti Jūsų automobilį ir sumokėti maksimalią jo kainą. Taigi, net neįmanoma susapnuoti, kad už seną "kibirą" galima gauti daugiau nei iki šiol tikėtasi.

Taigi, jei nusprendėte atsikratyti savo seno automobilio neskubėkite jo palikti gatvės kelkraštyje, geriau jį pasiūlykite automobilių supirkėjams sostinėje ir tikėtina, kad gauta suma nustebins labiau, nei suma kaip už priduotą metalo laužą... :)

Superkame automobilius Vilniuje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.